Real Software Forums

The forum for Real Studio and other Real Software products.
[ REAL Software Website | Board Index ]
It is currently Fri Jun 05, 2020 11:20 pm
xojo

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 7:59 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 03, 2005 8:47 am
Posts: 64
Location: The Netherlands
:shock: OMG :shock:

ok figured it out (i hope )

new package

and the usual
tar -xjpf libs.tar.bz2 -C /



btw the echo thing just had to be done once (it's not going to help with any late errors :) )
and what locale are you using ???


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 2:21 am 
Offline

Joined: Tue Nov 15, 2005 10:18 pm
Posts: 10
Hmmm... exact same error, um.. and how can I tell what locale I'm using?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 2:24 am 
Offline

Joined: Tue Nov 15, 2005 10:18 pm
Posts: 10
ok.. hehe... I think this is what you needed to know...

$locale
LANG=en_US.UTF-8
LC_CTYPE="en_US.UTF-8"
LC_NUMERIC="en_US.UTF-8"
LC_TIME="en_US.UTF-8"
LC_COLLATE="en_US.UTF-8"
LC_MONETARY="en_US.UTF-8"
LC_MESSAGES="en_US.UTF-8"
LC_PAPER="en_US.UTF-8"
LC_NAME="en_US.UTF-8"
LC_ADDRESS="en_US.UTF-8"
LC_TELEPHONE="en_US.UTF-8"
LC_MEASUREMENT="en_US.UTF-8"
LC_IDENTIFICATION="en_US.UTF-8"
LC_ALL=


Thanks!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:41 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 03, 2005 8:47 am
Posts: 64
Location: The Netherlands
ok back again

sorry i have been a bit busy last week.

due to the problem of not beeing able to see what exactly happend on ubuntu i just installed it myself(in vmware due to lack of free partitions)
i got it running again without asking for any libs but the only thing it does there is

psycho@root-ubuntu:~/yam-linux$ ./YamiPod
Segmentation fault
psycho@root-ubuntu:~/yam-linux$


i'll try to figure out why it crashes but i'm afraid that it just isn't going to run


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 11:05 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 15, 2005 10:18 pm
Posts: 10
it's sad that it won't work.. I really appreciate all your help...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Argh
PostPosted: Thu Dec 15, 2005 2:59 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 15, 2005 2:50 pm
Posts: 1
Psycho, is there any chance you could put back up those libraries? I'm trying to get opensong to work, and there's the possibility that those file might just do the trick.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 15, 2005 3:21 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 03, 2005 8:47 am
Posts: 64
Location: The Netherlands
Hmm did i delete them???

are you looking for one of the tarbals or the so's ???
if it's the tarbals i don't have those lying around but i can copy the libs for you if you like.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 5 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group