Real Software Forums

The forum for Real Studio and other Real Software products.
[ REAL Software Website | Board Index ]
It is currently Fri Dec 15, 2017 10:17 pm
xojo

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Using an activeX control on RB
PostPosted: Tue Mar 12, 2013 2:53 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 17, 2006 4:13 pm
Posts: 108
Location: Kilgore, TX
I'm converting an existing application for a client from Access to RB. It uses a TAL Bar Code Active X Control. (Doc is at http://taltech.com/documents/Barcode_ActiveX.pdf)

How is this implemented in RB so that I can print a bar code to a graphics object (display or print)?

This is new ground for me. Any help would be appreciated.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Using an activeX control on RB
PostPosted: Wed Mar 20, 2013 11:00 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Sep 30, 2005 9:35 am
Posts: 987
Location: South Portland, Maine
Not all ActiveX controls work with Real Studio. I have no idea is this particular control works.

You can try adding it to a Window by dragging an OLEContainer onto the Window and then right-clicking on it and selecting "Choose ActiveX Control".

_________________
Paul Lefebvre
Developer Evangelist
Xojo, Inc.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Using an activeX control on RB
PostPosted: Wed Mar 20, 2013 12:32 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 01, 2005 9:55 am
Posts: 527
You may also want to look into other ways of generating barcodes. I've seen an RB component at java4less.com, or if you really wanted to, you could write your own.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group