Real Software Forums

The forum for Real Studio and other Real Software products.
[ REAL Software Website | Board Index ]
It is currently Tue Sep 24, 2019 3:36 am
xojo

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Image View Strange in 2011R1
PostPosted: Thu Mar 10, 2011 11:32 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 04, 2010 9:14 pm
Posts: 918
Hello all.

I am a newbie to RB, so this is actually my first time working with a revision to the IDE. Doing some quick tests, I found that the behavior of ImageView in some cases, is different from 2011R1 from 2010R5.

I created several buttons which are an assembly of a web container then inside of that an Imageview with the icon in it. The two I created in the previous version, act differently now in the new version. The problem is, the MouseUp event does not do its job, in one case, but in the other it does work. This is the situation in 2011. But in 2010, both work perfectly.

The only real difference is the form they are calling.
This works in 2011
frmSystemAdministration.Show


This does NOT work in 2011
frmmain.Show


Again, however, they both work in 2010R5.

Also, when I tried to send feedback, all I can do is download the update. If I cancel on that I cannot do anything in the feedback at all.... What is the correct way to manage that?

Thank you
Tim


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group