Real Software Forums
http://forums.realsoftware.com/

Graffiti Suite
http://forums.realsoftware.com/viewtopic.php?f=20&t=44969
Page 1 of 1

Author:  RicSum [ Sat Aug 11, 2012 5:23 am ]
Post subject:  Graffiti Suite

Hi,
I am thinking of purchasing the "Graffiti Suite" controls but I have a quick question:

If I purchased a 1 month subscription, would they stop working after 1 month, or does a subscription mean that I simply would not get any free upgrades after 1 month?

The word SUBSCRIPTION confused me a bit :)

Thanks.

Author:  charonn0 [ Sat Aug 11, 2012 11:38 am ]
Post subject:  Re: Graffiti Suite

The subscription is for updates, I believe. You can continue to use the version(s) you paid for after they expire.

Author:  RicSum [ Wed Aug 15, 2012 5:39 am ]
Post subject:  Re: Graffiti Suite

Ok,
I have purchased the 1 month encrypted subscription; Logged in; clicked on "Products" and then on "download" - BUT when I open the downloaded project file it says it is a demo????

How / where do I download the paid for version which I just purchased??
I can't even ask the creator because they offer no email support if you buy the encrypted version !

PLEASE HELP :(

Author:  charonn0 [ Wed Aug 15, 2012 12:04 pm ]
Post subject:  Re: Graffiti Suite

I believe they send you an e-mail with a username/password for their website/blogging software. That's where you download the classes.

My 1 month subscription expired quite a while ago and I wasn't impressed enough to go back, so my recollection may be flawed.

Author:  RicSum [ Wed Aug 15, 2012 4:37 pm ]
Post subject:  Re: Graffiti Suite

Yep - They sent the username and password and I logged in, but the download still says demo.

I'm also not very impressed so far - it's not exactly good customer service to accept someones money for a product, and then not even be able to contact them with installation queries !

Author:  agcyphers [ Fri Aug 17, 2012 2:37 am ]
Post subject:  Re: Graffiti Suite

The download for the project file you have a subscription for will appear on the right-hand side of the projects paid. Once you have paid, simply login and go to that page to download the demo application source code.

Author:  RicSum [ Fri Aug 17, 2012 4:12 am ]
Post subject:  Re: Graffiti Suite

I have logged in, but there is no "Projects Paid" page??

Author:  agcyphers [ Fri Aug 17, 2012 4:15 am ]
Post subject:  Re: Graffiti Suite

Sorry. It appears as though autocomplete got the best of me. That should read "Products page".

Author:  RicSum [ Fri Aug 17, 2012 4:19 am ]
Post subject:  Re: Graffiti Suite

:)

Yes, that is the file I downloaded - it is a bit confusing as the downloaded file states it is a demo.
So I am guessing I can simply drag and drop controls from the demo project file, into my project file, and they will work without displaying any nag screens or MsgBox's ?

Thanks.

Author:  agcyphers [ Fri Aug 17, 2012 4:22 am ]
Post subject:  Re: Graffiti Suite

Correct. There is no complicated registration. Once you have purchased and downloaded the "Demo" project source, you can copy/paste the classes in to the projects you wish to use them in, and use the "Demo" project for usage examples.

Author:  RicSum [ Fri Aug 17, 2012 5:14 am ]
Post subject:  Re: Graffiti Suite

Thank you very much - all OK now :)

I know you don't offer support for encrypted users, so if there is anyone else out there who can help with the question below:

I have just noticed that when I try to use any of the buttons in a windows project, the icon becomes ghosted with a very slight pixellated surrounding.
They look perfect on OS X, but bad on Windows 7 - does anyone know how to correct this, or are the buttons only really meant to be used on OS X?

Thank you in advance.

Author:  agcyphers [ Fri Aug 17, 2012 5:18 am ]
Post subject:  Re: Graffiti Suite

Sounds like a mask issue. Can you post the image and a screenshot?

Author:  RicSum [ Fri Aug 17, 2012 5:24 am ]
Post subject:  Re: Graffiti Suite

Probably wont be able to see it in a screenshot as we are talking about 1 pixel ghosting.

I simply tried the default checkbox style button (where the default icon is an empty star, and when clicked, a green tick mark appears).
Yes it seems to be a masking problem, but it looks absolutely perfect in OS X.

If you have access to a windows box, simply try a default button and you will see what I mean.

Thanks.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/