Real Software Forums
http://forums.realsoftware.com/

TurboReport
http://forums.realsoftware.com/viewtopic.php?f=20&t=44024
Page 1 of 1

Author:  torrid [ Tue May 15, 2012 7:15 pm ]
Post subject:  TurboReport

Is anyone using this? I tried emailing a question to info@turboreport.com and it comes back bounced... that's the email on the website.

I think its a great little tool for simple reports... but I can't seem to get the method to write text at an XY location working. I use the INCH version but the x and y I pass in inches it either prints nothing or it looks more like MM.

Most of it I have figured out... just not the scaling and what is MM vs. INCHes.

If you create the report use the INCH version are all the margins set and retrieved in INCHes or MM?

The code samples that mention a margin are actually just dropping down white space and are not actually a margin from the left side.

Also the PDF open in the sample is horribly fuzzy and unuseable.

Author:  eudosia [ Sat May 11, 2013 3:38 pm ]
Post subject:  Re: TurboReport

Yes the graphic result is not so good
you need to apply max resolution at 300dpi

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/