Real Software Forums

The forum for Real Studio and other Real Software products.
[ REAL Software Website | Board Index ]
It is currently Mon Oct 22, 2018 11:17 am
xojo

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Use TLBs in RB
PostPosted: Mon Oct 03, 2005 1:23 am 
Offline

Joined: Sat Oct 01, 2005 7:59 am
Posts: 50
I am project that we are planning to convert to RB from VB we are using a lot of TLBs. Can we use these TLBs directly in RB?

If yes How?

Thanks,


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 03, 2005 8:52 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2005 8:39 am
Posts: 9341
Location: St Augusta, MN
I'm no VB expert, but TLBs are type libraries, correct? Perhaps you can add them via the Add ActiveX Component toolbar item in the project editor? So long as the components are registered in the dev system, you should be able to find them in that list.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 03, 2005 9:50 am 
Offline

Joined: Sat Oct 01, 2005 7:59 am
Posts: 50
Ok I will try this out and see if it is possible.

Thanks for the Tip!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group