Real Software Forums

The forum for Real Studio and other Real Software products.
[ REAL Software Website | Board Index ]
It is currently Thu Jun 21, 2018 7:06 pm
xojo

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Cocoa Bug?
PostPosted: Sat Sep 29, 2012 9:06 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 22, 2006 2:37 am
Posts: 327
Hi,

Is it me or when running a cocoa application on Mac OS X 10.8.2 when the application launches the UI appears and then a blank dialog appears and the app hangs. I cannot tell whats wrong as the dialog is blank.

If I create a new project from scratch it compiles and runs fine so its something thats in my project that must be causing the problem, so I am wondering if anyone else has had this problem and could offer some advice?

Also, this app did compile and run fine on previous version of the OS. However on OS X 10.8.2 it wont run and its the same on RS 2012r1 as it is if I compile on RS 2011r4.3 which is strange as I wrote this software on RS 2011r4.3 and so its got to be something OS related?

Thats why I am wondering if anyone else has seen this?

Grant


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group